نعناع فلفلی متعلق به خانواده نعناع است که معمولا در سراسر جهان کشت می شود. علاوه بر رایحه نعناعی، دارای ارزش غذایی زیادی نیز می باشد. به عنوان مثال، حاوی ویتامین های ضروری، مواد معدنی و عناصر کمیاب از جمله منگنز، پتاسیم، مس، آهن، کلسیم و ویتامین A، C و B2 است. همچنین دارای محتوای بالای منتول است و توضیح می دهد که چرا نعناع از هزاران سال پیش برای اهداف دارویی و طعم دهندگی استفاده شده است. علاوه بر این، بسیاری از محصولات از این گیاه برای عطر و بوی خود استفاده می کنند، از جمله مرطوب کننده ها، صابون، ژل شستشو و شامپو. این مطلب نتیجه چندین روز گشت و گذار در مجلات معتبر پزشکی ست.

خواص نعناع فلفلی به طور خلاصه

با توجه به مطالعات فراوان، نعناع فلفلی می تواند به درمان بسیاری از مشکلات سلامتی کمک کند. که با خواصی مانند ضد احتقان، مسکن، بی حس کننده، سفت کننده، ضد باکتریایی، ضد عفونی کننده، ضد میکروب، ضد نفخ و ضد اسپاسم بارگذاری می شود. بنابراین، در درمان بسیاری از بیماری ها مانند سرماخوردگی، آنفلوآنزا، سرفه خشک، سینوزیت، تب با لرز، مشکلات گوارشی، حالت تهوع، سندرم روده تحریک پذیر، درد عضلانی، درد شکمی، گرفتگی های قاعدگی، آرتریت روماتوئید، خارش، پوست چرب و تحریک شده، آکنه، شوره سر، سوختگی، نیش ات، شپش سر، سردرد، نوسانات خلقی، عدم تعادل احساسی و استرس استفاده می شود.

فواید در طب سنتی

به آن سوسنبر یا نمام می گویند. طبیعت آن گرم و خشک است. مدر (ادرار آور)، قاعده آور، خارج کننده کرم شکم، رفع کننده سنگ مثانه و سنگ کلیه، برای تهوع و استفراغ و پیچش روده مفید است. با سرکه و روغن گل برای سردرد به کار می رفته است و ضماد و خوردن آن برای زنبورگزیدگی مفید می باشد. برای ریه مضر است و جانشین آن مرزنجوش و بادروج و مصلح آن گشنیز و کتیرا می باشد.

ادامه مطلب لینک زیر:

مضرات و فواید نعناع فلفلی

بهترین مکمل‌های ویتامین برای رفع خستگی (طبق تحقیقات جدید)

مضرات و فواید نعناع فلفلی + نکات مهمی که باید بدانید (تحقیقات جدید)

نعناع ,ضد ,فلفلی ,کننده، ,بسیاری ,فواید ,نعناع فلفلی ,است و ,می باشد ,بسیاری از ,می شود ,فواید نعناع فلفلی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سالم زیبا afrasazehk mahsalamati hossinpur korean45 melodyiebaran صورت جلسات انجمن اولیا و مربیان dgsa محتاج عشق neda3d